LÖRDAG

Tjo,
vaknade typ nyss. Älsklingen är här och ska vara det hela helgen. Men ja tar bloggpaus i några dagar nu för ja känner att ja inte hinner blogga och sen har ja ingen ork heller satt A,

kommer väl tillbaks nångång

hemmaaaa

hej!
nu är ja hemma, eller ja kom hem för en kvart sen, men ändå. Kom till älsklingen vid 15:00 ungefär. Hos honom fick ja äta hemgjord pizza och de va gott. Vi låg även i soffan och myste till en bra film. Sen kollade vi även på lite grejer på datorn. Var mysigt att vara hos han :)
Men nu ska ja ta en dursch och sen äta god mat som mamma har gjort.
Hör av mig imorgon. Har ingenting planerat, så hör av er om ni vill hitta på något!

hyffsat pigg idag

är faktiskt piggare nu än vad ja normalt brukar vara. De är ju bra.
Börjar skolan vid tio och slutar vid 14:25 så vid halv tre tar ja bussen direkt hem till John. Vet dock inte hur länge ja blir där men de får vi se för ja läju blogga när jag kommer hem.
Men nu ska ja dra och borsta mina tänder och fixa. Här av mig när ja är hemma från min älskling

AMEN TJAA

Kom precis hem från jonna. Har ju saknat hon grymt mycket. var sjukt skönt att få träffa henne idag.
Men iallafall så började skolan vid halv nio. Orkar aldrig blogga så tidigt på morgonen.
Dem första lektionerna var matte & svenska, sen var det lunch och då gick ja och evelina till sibylla och beställde strips, haha. Sen efter de så vare kemi. Och efter de så slutade vi. Jag & jonna stack hem till henne direkt. Hemma hos henne hoppade vi studsmatta och åt kakor, mums!  Ja och jonna gjorde faktiskt inte nå mycke hemma hos henne. Men imorn drar ja till älskling och är med han men ja morgonbloggar imorn!
Nu ska ja ta något att äta och sen blire ut och köpa nåt gott. Sen hem igen och nörda dator ;)

Hemma

nämen hej.
ja kom alldeles nyss hem från camilla. Hade verkligen jätte kul. Men ja tänkte faktiskt berätta om dagen nu. Ja fixade mig vid kvart i nio och vid halv tio så gick ja till camilla. Hon var vaken, och de vaju bra ;) när ja kom till henne så gjorde vi mat. De blev hamburgare och pommes frites. Vi är inte världensbästa på att göra mat, men gott blev de iaf. Men sen vid 12 så skjussade camillas mamma oss till fotbollsträningen. När vi kom till huset där fotbollen håller till så gick ja in och satte mej direkt i publiken. Sen kom camillas lag ut. Dom kämpade på väldigt bra, men förlorade ;( de va faktiskt väldigt synd. Så som tröst så bjöd ja camilla på en vaniljglass med strössel på ;) näe jag skoja bara. Nejmen efter camilla träningen så väntade ja utanför camillas omklädningsrum och när hon var klar så kom hennes mamma & hämtade oss och vi åkte hem med hennes tränings kläder. Sen tog vi bussen in till stan. Då gick vi direkt & köpte glass som vi smaskade på. Jätte gott faktiskt! På stan träffa vi massa trevligt folk. Stog & snacka med dom. Sen gick vi in på cubus och kollade, men hittade inget. Då tog vi bussen till härnösands sporthall, men de va ju stängt. Då bestämde vi oss för att åka in till donken och äta där. Så vi åkte in dit. Kom någon random snubbe och snacka med oss när vi satt och åt, Haha! När han hade gått så garva ja och camilla som fan. Han var asrandom ju :o HAHAHAHA ! Men sen vid fem så tog ja bussen hem. Och nu kom ja hem.
Tack för dagen Camilla !
Nu ska ja ta nåt att äta och sen hoppa in i duschen. Sen blire tv tittande resten av kvällen. Imorron blire att träffa jonna också. Längesen ja träffade henne.

godmorgon

Godmorgon på er!
Ja vaknade för ca 30 minuter sen. Ska snart fixa mig för vid halv tio så beger ja mig till camilla. När ja kommer till henne så ska vi först göra mat och äta och sen så blire inte så mycket mer för sen vid halv ett så sticker vi till hennes fotbollsträning. Den slutar vid halv två. Efter hennes träning så vet ja inte riktigt vad vi ska göra. Men de löser sig nog. Ska bli väldigt kul att träffa henne. Har saknat camilla jävligt mycket oxå satt. Men a, läju blogga mer ikv

H E L V E T E !

Fuck !
är så sur nu så ja vet inte vart ja ska ta vägen!
Hur fan kunde sverige och dem andra ländena rösta så fel?!
Azerbaijan? Vafan tänker ni med? :o
inte era hjärnor iallafall. Då skulle ju sverige blivit 1:a
men nu kom vi fucking 3:a
helvete ! Näe nu ska ja ringa John och snacka med han,
sen sova och hoppas vara på bättre humör imorgon!

slutresultatet

Tja!
sitter här i soffan med mamma och pappa och tittar på ESC tillsammas med dom. Jag hoppas så otroligt mycket på att eric kommer vinna. Fast.. de kan ju VIPSS bara ändras sådär också. Så man vet ju aldrig. Men vi hejar iallafall på sverige. Hör av mig snart igen!

fixad & klar

Tja!
Ja & älskling vaknade för 1½ timme sen och har gjort oss klar. Snart ska vi gå ner till pizzerian för att käka lite. Sen blire att gå hem till mig igen & mysa på. Vill så gärna ha älsklingen här ikväll också, då esc är. Men tyvärr så fick han ej för sin mamma. Men han ska hem vid tre, så de är lungt.
Men när han har åkt hem så vet ja inte riktigt vad ja ska göra. Funderar på att bara ligga hemma med data & kolla på film. Får se hur ja gör.
Men vi hörs sen

film nu

jag & älsklingen har kollat på talang 2011 och bara myst i min säng. Nu ska ja ladda ner ''fjorton suger'' på datan och sen ska vi titta på den. Sen blire godnatt för oss.

Vi hörs imorgon.
Puss!
/ LLilllyyy

outfit och facelook

jag har precis fixat mej och snart kommer älsklingen hit.
Ikväll ska vi ladda upp med massa godsaker framför tv:n.
Myyys, eller?

13/5 - 2011 ♥

13/5 - 2011  John Lundkvist♥
ja älskar dig mest älskling.

Btw så kom ja nyss hem. Stog & snacka med nåra på skolan innan ja åkte hem. Nu ska ja alldeles strax fixa lite mat och sen ska ja fixa mig och lite sånt, för älsklingen kommer hit vid 17 och sover här tills imorgon, Myys!

HAHAHA kolla

tryck på inlägget bara. Dålig humor, HAHAHAHA
http://camillaslife.blogg.se/2011/may/limouuusiiiiin.html#comment

jag idag


21:07

Tja, kom nyss hem.
Slutade vid halv fyra i skolan, segt jag vet. Men efter skolan så kunde ja inte vara mec camilla för hon skulle hem direkt och sen på träning. Så då var ja med embla & ebba istället. Mina bebisar♥
Vi tog först bussen in till stan. Men de va ingen där nästan. Eller de vaju folk där men inga som vi kände eller några som var trevliga. Så vi tog bussen in till centrum & satte oss på en bänk där. Köpte varsin glass också, Mums!♥
Men de vart tråkigt där också. Så vi åkte hem till Embla & solade lite. De var grymt skönt. Solade i säkert 1½ timme. Sen efter de så gick vi en lång promenad. Sen tog ja bussen hem vid kvart i nio. Håller just nu på att se på ESC 2011! Gillar inte eric så mycket men aja.
uppdaterar er sen
/LLilllyyy

ja älskar dig bästavän


liten Lilly

haha söt va? Nae!

ja imorse


pizzzaaaa

tja.
Direkt efter skolan så stack ja & camilla till centrum och hängde där. Sen så gick vi på ett ställe här i h-sand och tog en fika. Riktigt gott! Sen gick vi på stan & kollade lite. Sen efter de så gick vi till en pizzeria  och beställde pizza för vi blev hungriga. Står mer på Camillas blogg. Så ni kan läsa där.
Camilla tog halv fem bussen hem. Så efter att hon hade åkt hem med bussen så åkte ja ner till centrum & hängde där ett tag med några. Sen tog ja sex bussen hem. Så kom hem vid halv sju ungefär.
bilder från idag




tjenispenis förstainlägget

hejhejehejhejehejehejehejehejehejeheje DAMP?! ;)
Nemen hej. Ja heter lilly setterberg och är 13 år. Går i sjuan på härnösands högstadieskola.
Orkar inte berätta nåmer om mig. Jo, min allrabästavän heter jonna & min bästavän heter Camilla. Vi är faktiskt hemma hos camilla nu för vi ska äta hemma hos henne. Sen tbx te skolan. Sen ska ja va med camilla efter skolan också. Tror vi ska vara hemma hos mig eller ute. Vi får se. Men nu ska ja äta upp min mat.
Hörs hej

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0